Inschrijven

UPDATE: Donderdag 13-09-2018 – 18:00 uur

Sorry! De voorinschrijving is beëindigd.

Iedereen die gebruik heeft gemaakt van de voorinschrijving krijgt uiterlijk donderdagavond bericht over de toegewezen wave.

Te laat? Maar je wilt wel meedoen? Geen probleem!

Er is nog een na-inschrijving (pinnen of contant) vanaf 18:00 uur in sporthal “de Vlijt”. De kosten zijn dan € 6,00- voor wandelaars en € 8,50- voor hardlopers.

We wensen iedereen veel plezier met Sjouwen deur Beemer gebouwen!

LET OP! Deelname is vanaf 12 jaar. Deelname geschiedt volledig op eigen risico. Lees tevens de tips op onze praktische infopagina. De deelnemersvoorwaarden tref je hier.


Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Ook wij als organisatie hebben te maken met het verwerken van persoonsgegevens wanneer deelnemers zich inschrijven.

Wij gebruiken de gegevens van deelnemers enkel voor de uitvoering van dit evenement. Na afloop van het evenement worden de gegevens verwijderd.

De gegevens van het formulier waar je de keuze hebt gemaakt vaker geïnformeerd te worden door de organisatie bij toekomstige activiteiten worden wel behouden. Uiteraard is dit dan met inachtneming van de AVG.

Ons privacy document tref je op www.loopgroepbedum.nl/avg